JOB OPENINGS

Come work with us!

Below you'll find all our open positions.

Trainee

OM OTMORE

Otmore hjälper företag att skydda sina immateriella rättigheter vid expansion till nya marknader och vid lansering av nya produkter/tjänster. Vi är en av de snabbast växande varumärkesbyråerna och i vår kundportfölj finns några av de mest lovande och intressanta företagen i Europa.

 

Nu söker vi en ambitiös person som vill följa med oss på resan och förändra en hel bransch. Missa inte möjligheten att jobba på en byrå som skiljer sig markant från sina konkurrenter och som tar sig an en traditionell marknad med ett nytt synsätt och en vinnande affärsmodell – ansök idag!

 

OM TJÄNSTEN

Som trainee kommer du gå bredvid en av våra nyckelpersoner inom företaget under sex månader. Vi kommer lära dig allt om att utforma juridiska varumärkes- och domännamnsstrategier för snabbt växande digitala bolag. Du får följa med på möten med kunder i olika branscher, allt från mode till iGaming, samt på mässor runt om i världen. Under 2018 har vi bland annat besökt Pitti Uomo i Florens, ICE i London och INTA i Seattle.

 

Den perfekta kandidaten är flexibel, stresstålig och presterar på högsta nivå i alla lägen. Du är en kreativ tänkare med öppet sinne, hög social kompetens och noggrannhet ut i fingerspetsarna.

 

Goda kunskaper i tal och skift på engelska är ett krav och tidigare erfarenhet av MS Office, framförallt Excel, är ett stort plus.

 

ÖVRIGT

Tjänsten är baserad på Malta men innebär en del resor till bland annat Marbella, Barcelona, Göteborg och Stockholm. Otmore står för resor, logi och traktamente vid dessa tillfällen.

 

Förutsatt att utvecklingsplanen följts under traineeperioden garanteras en tillsvidareanställning på Otmores huvudkontor i St. Julian’s, Malta

 

Tillträde: Mitten av augusti 2018.

 

Lön: Fast grundlön.

 

Eventuella frågor och ansökan skickas till jobs@otmore.com. Bifoga CV samt personligt brev på engelska.

Contact Us

Send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.